Hledáme nové majitele pro FAWORYHO Moravia Diamond

16.01.2011 20:50

 

 Černoznakatý pejsek Fawory alias Fido, narozený 11.5.2010 v naší CHS, hledá nové páníčky. Fido se k nám vrátil mezi vánočními svátky a my se mu snažíme sehnat náhradní, milující rodinu.

  Fido má velice příjemnou, prozatím nekonfliktní povahu, ale je nevychovaný a jako správný dorostenec zkouší, co by mu všechno prošlo. Je plnochrupý, má pevnou kostru, v dospělosti bude mít výšku spíš na spodní hranici standardu.

  U nás je bez problémů s tříletou dcerou i našimi fenami. Na procházce se s každým "vítá" ... žádný náznak strachu nebo agresivity. Reakci na střelbu nemá.

  Fido je ideální pro aktivní rodinu, klidně i s malými dětmi, která by se mu mohla věnovat. Určitě bude potřebovat vlídnou, ale důslednou výchovu.

  Byli bychom rádi, pokud by jej jeho nový majitel předvedl na svodu mladých HW, případně na nějaké výstavě a pokud by jej chtěl uchovnit, byla by to pro nás "třešnička na dortu". Samozřejmě, že přednější je pro nás, aby se Fido dostal do rodiny, kde jej budou mít rádi, budou se mu věnovat a zpočátku mu prominou nějakou tu vylomeninu.

  Máte-li o Fida zájem, kontaktujte mne na fistungova@centrum.cz nebo volejte +420 739 556 772. Cena dohodou.